Tjänster/referenser

tjänster & referenser  

1. DIN LIVSKARTA GULD, 6 månader

2. DIN LIVSKARTA SILVER, 6 veckor

3. DIN LIVSKARTA grupp, 4 veckor


Referenser

Coaching med Therese

ATT INTE NÖJA MIG MED MINDRE

"Therése har gett mig styrkan att 

- tro på mig själv,

- tänka snällare tankar om mig själv,

- tro på det jag gör, att det jag gör betyder något och att jag bidrar på mitt sätt,

- att inte nöja mig med mindre,

- att jag har alla verktyg hos mig själv som krävs för att kunna uppnå mina drömmar – allt går!

Therése ställer de jobbiga frågorna som kräver att jag börjar tänka, ifrågasätta och ändra de invanda mönster som inte leder mig dit jag vill eller ger mig mindre tid för det jag brinner för. Även om svaret på frågan inte infinner sig på en gång är tankarna igång och det innebär att det kritiska tänkandet följer med mig i de dagliga valen och besluten.

Det är alltså inte rocket science, det är egentligen helt självklara saker som inte är svåra att förstå och tycka att andra förtjänar, men som är så svåra att se för sig själv. Therése sprider glädje och energi samt är en fantastisk inspirationskälla som följer sina drömmar och visar att allt är möjligt." 


- Linn Karlsson - 

Dr. i fysik


JAG BETYDER NÅGOT


"Jag har lärt mig att lyssna på mig själv. Om inte jag tycker att det jag är, känner eller tycker är viktigt så gör ingen annan det heller. Jag betyder något och jag har ansvaret för mitt liv. Coachingen känns just nu som livsavgörande! Utan coachen skulle jag inte kommit till insikt utan harvat på, på samma sätt som jag alltid har gjort och anpassat mig & offrat mig för andras välmående. Nu kan jag se vad jag gör & välja något annat.  Jag har fått hjälp med att flytta, förminska och tillintet-göra mentala hinder för att uppnå mina drömmar och att stärka självkänsla & hitta möjligheter att blomma, växa & utvecklas som människa. Jag blev mottagen i en trygg miljö som min coach byggde, där kunde jag känna tillit. Då kunde min coach ställa ”de rätta” frågorna för att hitta psykologiska & känslomässiga hang-ups."


- Linda Edfeldt -

Bästa coachen!


Med Therese coaching återtar du makten av din tid, utvecklar din självkärlek och får saker att ske!

 Resultatet är att du mer framgångsrikt leder dig själv så att du slipper kompromissa på dig och din tid. Ett skönare liv - som går i linje med dina värderingar och syfte.


Therese coaching är för dig som inte nöjer dig med att ha det bra på endast ett område i ditt liv. Du vill uppleva balans som omfamnar helheten i livet.


Therese coaching är inte för dig som lätt hittar ursäkter, skyller på omständigheter och att det är "andras fel" att du inte lever det liv du vill.


Du som kommer till Therese har bestämt dig för att du vill älska dig själv fullt ut med allt som är du och acceptera dina beslut och ditt liv fram till nu.


Du har bestämt dig för at inte ta dig själv så högtidligt, möta dina triggers och le av det som inte blev precis som du tänkt och prova på nytt istället.


Du har bestämt dig för att vara öppen, ödmjuk och använda ditt starka driv inifrån för att gå framåt. Du är en person som vill mer än mycket, både privat och i ditt arbete.


Arbetar du som chef / vägledare / mentor / coach och vill få ut mer av din tid samtidigt som du når ut mer och hjälper fler med mera lätthet.


Coaching med Therese betyder att du utvecklar du närvaro och vetande om dig!

Referenser

Coaching med Therese

NYCKEL ATT LÖSA PROBLEM

"Jag har på två månader åstadkommit mer än jag trodde skulle ske på hela året. Jag har uppnått mer än vad jag förväntade, jag har uppnått mina mål! Coachingen med Therese har överträffat mina förväntningar, jag har fått hjälp med så mycket mer än vad jag trodde – jobbrelaterade saker, personlig utveckling, och också hantera känslor i ett trassligt kärleksliv. Jag fick de verktyg jag behövde för att hantera läget, jag fick ventilera känslor och jag har fått nyckeln till hur jag ska lösa mitt problem. Jag har lärt mig hur jag går tillväga när jag stöter på problem och hur jag löser dom, att analysera både mig och andra i tuffa lägen, samt att hantera mina känslor. Du har plockat fram det bästa i mig. Du har gett mig verktygen jag behövde för att nå hit."


- Moa Åhlin Nilsson -

SLÄPPT FLOWSTOPPERS

"Du har hjälpt mig att släppa några ”flow-stopers”, vilket gör det lättare för mig att ta del av livet. Med din hjälp har det även gått på ett behagligt sätt att bryta genom sorg och smärta och bli stärkt. Du har hjälpt mig möta känslor som gör ont, som tar kraft genom bra och enkla verktyg. Jag har lärt mig att stanna kvar i jobbiga känslor, lämna dem till Moder jord och visualisera en verklighet jag hellre vill vistas i och ta det in i mitt hjärta. Stort! Dessa tillfällen har verkligen hjälpt mig vidare och fört mig närmare det goda livet!"
- Eija Koivisto, Entreprenör -

VÅGAR TA FÖR MIG

"Therese har hjälpt mig bra och hållbara planeringar! Jag har under coach-perioden utvecklats mycket, har fått ett annat tankesätt / mönster – större och bredare. Jag har utvecklats – jag vågar ta för mig, prova på, tro på mig själv, litar på mig själv. Jag har fått bättre självförtroende, bättre själv-känsla och bättre tankesätt. Jag har lärt mig att tro på mig själv, uppfylla mina mål, våga göra saker som känns skrämmande. Jag litar mer på mig själv och vet att jag klarar av saker som jag sett som omöjligt. Therese har gett mig bra vägledning, tillsammans gör vi planeringar där jag själv ser och känner att jag utvecklas – ändrat negativa tankar, känslor hos mig själv. Har fått positiv inställning."


- Linda Olofsson -

Det är dags - vi börjar idag!


"...med varsam uppmärksamhet ändras din horisont. Du ser mjukare på saker, det öppnas något inifrån, tårar trillar...du ger dig hän till en snällare och mjukare ordning – din ordning. Du tog beslutet - jag får vara med i skiftet. Min känslighet, din storhet - är närvarande, du undrar om det som betyder mest för dig. Jag ser, hör och undrar mig tillsammans med dig - om dig och ditt liv. Du ber om råd, vi vänder och vrider...känner in - det som funkar för dig...provar nya sätt, reflekterar och fortsätter. Ger inte upp...provar igen. I ditt ansikte utvecklas ett lugn, du ler oftare...


Din förundran växer, du vet mera - vem du är och vill vara, vart du du vill och hur du tar dig dit! Du vet ditt värde. Du har återtagit makten om dig - precis som det ska vara. Du ser bakåt och känner dig tacksam för att allt blev som det blev. Du ser framåt och gläds til det som kommer. Du är stark nu! Tvivlen är borta. Du känner dig säker på att du kan omsätta dina visioner till handfasta steg. Du vet att du har allt du behöver inom dig. Du har redan upplevt det.


Varm inuti bugar jag för din storhet och tackar för förtroendet och dom lärdomar du också gett mig i upptäckandet av dig".


- Din tränare //Therése Figenschou -

Det är dags!