Om Therése

Therése Figenschou

LivsCoach & Yogalärare

Jag är Therése Figenschou och har hjälpt100tals klienter och medarbetare att gå från oönskade situationer privat- och jobbmässigt till verkligt gynnsamma och önskade lägen i karriären och privat. Min träning transformerar en diffus längtan till enkla handfasta steg med självkärlek i fokus. Beprövade metoder har satts i system. Med mer än 20 års erfarenhet som med kunder och medarbetare från ledarpositioner och egna bolag har jag hittat hemligheten bakom balans på alla plan. Välkommen!

En ny värld öppnade sig. Efter första träningshelgen på coachprogrammet - landade jag hemma - med mina två små barn springandes runtomkring. Hela jag var i balans, stabilt förankrad i mig. Det som vanligtvis virvlade runt inombords var lugnt, jag hörde att min röst hade en djupare klang. En ny tid startade! Året var 2006.


Den kommande perioden blev livsförändrande för mig och berörde också min man och kontakten med våra två små barn. Förutom att mitt tålamod växte och jag blev en gladare mamma så kom insikter till mig – i a l l a människor finns godhet och empati. Tron ändrade mitt sätt att möta mitt liv och har sedan då påverkat mina val. Så! Trots att hela vårt sparkapital gick till att investera i mig och coachprogrammet - har jag inte ångrat mig. Min tillit som väcktes och det paradigmskifte jag gjorde är obetalbar. Det gav mig ett liv där hjärtat, själen och min intuition fick en medveten och central plats inuti mig och i mitt liv. Självkärlek, empati och framgång går hand i hand. Det väcktes en övertygelse om att när vi tillåter sanningen inuti oss driva oss, flyttar det också oss som mänsklighet både närmare varandra och framåt på ett hållbart sätt för allt levande. 2007 startade jag mitt första coachingföretag och har sedan då engagerat mig i mitt och andras liv - att inspirera, motivera och supporta - i synnerhet ledande kvinnor - att bli ännu mer av det dem redan är genom att sluta kompromissa på sin tid, pengar och sig själva.

 

"Också med en framgångsrik karriär, fint hus hade jag mycket att lära när jag ville uppleva ett skönt liv på mina villkor." Utifrån det har jag byggt ett system - en 5stegsprocess som utkristalliserar det liv du verkligen vill ha inom ALLA livsområden som går i linje med ditt livssyfte - Din Livskarta. Resultatet är ett skönare liv med en sylvass intuition som blir din vägledare. 

 

Jag är utbildad rektor, lärare - har pedagogisk master. Jag är utbildad ICF coach och Yin yoga lärare. I min erfarenhetsbas finns mångåriga ledarpositioner i myndigheter både i Sverige och Norge.