Om Therése

Therése Figenschou

LivsCoach

Min värld ändrades radikalt efter ett stort beslut hösten 2006. Det hade landat en e-post i min mailbox som handlade om ett coachingprogram.


Har du varit med om att ett innehåll i ett program berört dig så starkt att du börjar gråta, att du knappt vet vad du läser betyder - men du vet att det här, är något du verkligen vill?


Det hände mig där med min dator vid köksbordet hösten 2006.

Jag är Therése Figenschou, Ägare & LivsCoach Growing Freedom AS och har hjälpt 100tals klienter och medarbetare att gå från oönskade situationer privat- och jobbmässigt till verkligt gynnsamma och önskade lägen i karriären och privat. Min support är kraftfull, kul och ger resultat. Min träning transformerar en diffus längtan till enkla handfasta steg som leder fram till en sylvass intuition. Beprövade metoder har satts i system. Gedigen erfarenhet med kunder och medarbetare från ledarpositioner och egna bolag sedan 2006 har jag hittat hemligheten bakom succé på alla plan. 


Jag köpte programmet – en gigantisk investering - men också ett av dom viktigaste besluten jag tagit. En ny värld öppnade sig. Efter första träningshelgen på programmet - landade jag hemma - med mina två små barn springandes runtomkring. Jag minns upplevelsen ...kontakten med mina bara fötter mot det nästan 100 åriga trägolvet i vårt vardagsrum. Hela jag var stabilt förankrad i mig. Det som vanligtvis virvlade runt inombords var lugnt. Det var nytt för mig. När jag pratade hörde jag att min röst hade en djupare klang. Det var helt speciellt. Coaching blev en vändpunkt i mitt liv.


Den kommande perioden blev livsförändrande för mig och berörde också min man och kontakten med våra två små barn. Förutom att mitt tålamod växte och jag blev en gladare mamma så kom en djup insikt till mig – jag insåg att i precis alla människor finns godhet. Tron ändrade mitt sätt att möta mitt liv och har sedan då påverkat mina val. Så! Trots att hela vårt sparkapital gick till att investera i mig och coachprogrammet - har jag inte ångrat mig. Min tillit som väcktes och det paradigmskifte jag gjorde är obetalbar. Det gav mig ett liv där hjärtat, själen och min intuition fick en medveten och central plats inuti mig och i mitt liv. Det väcktes en övertygelse om att när vi tillåter sanningen inuti oss driva oss, flyttar det också oss som mänsklighet både närmare varandra och framåt på ett hållbart sätt för allt levande. 2007 startade jag mitt första coachingföretag och har sedan då engagerat mig i mitt och andras liv - att inspirera, motivera och supporta - i synnerhet ledande kvinnor - att bli ännu mer av det dem redan är genom att sluta kompromissa på sin tid, pengar och sig själva.

 

"Också med en framgångsrik karriär, fint hus hade jag mycket att lära när jag ville uppleva ett skönt liv på mina villkor." Utifrån det har jag byggt ett system - en 5stegsprocess som utkristalliserar det liv du verkligen vill ha inom ALLA livsområden som går i linje med ditt livssyfte - Din Livskarta. Resultatet är ett skönare liv med en sylvass intuition som blir din vägledare. 

 

Jag har pedagogisk teknisk master och utbildad ICF coach. I min erfarenhetsbas finns mångåriga chefspositioner i myndigheter både i Sverige och Norge. 

GROW YOUR FREEDOM


Följ mig gärna på sociala medier