Tjänster/referenser

Mina Tjänster 🙌 DIN LIVSKARTA


Välkommen till Nya Tidens Utbildning

Coaching & Mentorskap som tar Dig till

platser som är bortom det bästa

du kan tänka dig!


Med LivsCoach Therése Figenschou

Välkommen!

1. DIN LIVSKARTA GULD, 6 månaders program

2. DIN LIVSKARTA SILVER, 6 veckors program

3. DIN LIVSKARTA grupp, 4 veckor online


Endast det bästa är bra nog! 


Genom min träning, kurser & program bygger du ett liv du är stolt över!

--> med MER PENGAR

--> mer tid

--> SKÖNARE KROPP

--> ett jobb och upplevelser som du blir glad av

--> skönare relationer.


Du nöjer dig inte med att ha det bra på endast ett område i ditt liv. Du vill HÖJA DIG PÅ ALLA PLAN - inom alla livets områden. 


--> Du spränger hål på idéer som begränsar dig, du vägleds till öppningar i din tillvaro du inte trodde fanns.


--> Du som lätt hittar ursäkter, skyller på omständigheter och att det är "andras fel" att du inte lever det liv du vill - är inte mig du ska ta hjälp av.


--> Du som kommer till mig har bestämt dig för att LEVA ditt liv på DITT sätt. Du är öppen, ödmjuk och har samtidigt ett STARKT DRIV framåt. Du är en person som vill mycket, både privat och i ditt arbete.


Arbetar du som LEDARE / COACH / CHEF / VÄGLEDARE / MENTOR och vill få ut mer av DIN TID samtidigt som du når ut mer och HJÄLPER FLER med mera lätthet - kommer du få extra mycket ut av min träning, kurser och program.


Kontakt med mig betyder att du utvecklar din inuition - ditt inre vetande. Resultatet är att du ännu mer framgångsrikt och träffsäkert leder dig själv så att du slipper pressa dig, kompromissa på dig själv och din dyrbara tid. Ett skönare liv - jobb och privat - som går i linje med ditt livssyfte. 


Referenser

JAG BETYDER NÅGOT


"Jag har lärt mig att lyssna på mig själv. Om inte jag tycker att det jag är, känner eller tycker är viktigt så gör ingen annan det heller. Jag betyder något och jag har ansvaret för mitt liv. Coachingen känns just nu som livsavgörande! Utan coachen skulle jag inte kommit till insikt utan harvat på, på samma sätt som jag alltid har gjort och anpassat mig & offrat mig för andras välmående. Nu kan jag se vad jag gör & välja något annat.  Jag har fått hjälp med att flytta, förminska och tillintet-göra mentala hinder för att uppnå mina drömmar och att stärka självkänsla & hitta möjligheter att blomma, växa & utvecklas som människa. Jag blev mottagen i en trygg miljö som min coach byggde, där kunde jag känna tillit. Då kunde min coach ställa ”de rätta” frågorna för att hitta psykologiska & känslomässiga hang-ups."


- Linda Edfeldt -

ATT INTE NÖJA MIG MED MINDRE

"Therése har gett mig styrkan att 

- tro på mig själv,

- tänka snällare tankar om mig själv,

- tro på det jag gör, att det jag gör betyder något och att jag bidrar på mitt sätt,

- att inte nöja mig med mindre,

- att jag har alla verktyg hos mig själv som krävs för att kunna uppnå mina drömmar – allt går!

Therése ställer de jobbiga frågorna som kräver att jag börjar tänka, ifrågasätta och ändra de invanda mönster som inte leder mig dit jag vill eller ger mig mindre tid för det jag brinner för. Även om svaret på frågan inte infinner sig på en gång är tankarna igång och det innebär att det kritiska tänkandet följer med mig i de dagliga valen och besluten.

Det är alltså inte rocket science, det är egentligen helt självklara saker som inte är svåra att förstå och tycka att andra förtjänar, men som är så svåra att se för sig själv. Therése sprider glädje och energi samt är en fantastisk inspirationskälla som följer sina drömmar och visar att allt är möjligt." 


- Linn Karlsson - 

Dr. i fysik


NYCKEL ATT LÖSA PROBLEM

"Jag har på två månader åstadkommit mer än jag trodde skulle ske på hela året. Jag har uppnått mer än vad jag förväntade, jag har uppnått mina mål! Coachingen med Therese har överträffat mina förväntningar, jag har fått hjälp med så mycket mer än vad jag trodde – jobbrelaterade saker, personlig utveckling, och också hantera känslor i ett trassligt kärleksliv. Jag fick de verktyg jag behövde för att hantera läget, jag fick ventilera känslor och jag har fått nyckeln till hur jag ska lösa mitt problem. Jag har lärt mig hur jag går tillväga när jag stöter på problem och hur jag löser dom, att analysera både mig och andra i tuffa lägen, samt att hantera mina känslor. Du har plockat fram det bästa i mig. Du har gett mig verktygen jag behövde för att nå hit."


- Moa Åhlin Nilsson -

SLÄPPT FLOWSTOPPERS

"Du har hjälpt mig att släppa några ”flow-stopers”, vilket gör det lättare för mig att ta del av livet. Med din hjälp har det även gått på ett behagligt sätt att bryta genom sorg och smärta och bli stärkt. Du har hjälpt mig möta känslor som gör ont, som tar kraft genom bra och enkla verktyg. Jag har lärt mig att stanna kvar i jobbiga känslor, lämna dem till Moder jord och visualisera en verklighet jag hellre vill vistas i och ta det in i mitt hjärta. Stort! Dessa tillfällen har verkligen hjälpt mig vidare och fört mig närmare det goda livet!"
- Eija Koivisto, Entreprenör -

VÅGAR TA FÖR MIG

"Therese har hjälpt mig bra och hållbara planeringar! Jag har under coach-perioden utvecklats mycket, har fått ett annat tankesätt / mönster – större och bredare. Jag har utvecklats – jag vågar ta för mig, prova på, tro på mig själv, litar på mig själv. Jag har fått bättre självförtroende, bättre själv-känsla och bättre tankesätt. Jag har lärt mig att tro på mig själv, uppfylla mina mål, våga göra saker som känns skrämmande. Jag litar mer på mig själv och vet att jag klarar av saker som jag sett som omöjligt. Therese har gett mig bra vägledning, tillsammans gör vi planeringar där jag själv ser och känner att jag utvecklas – ändrat negativa tankar, känslor hos mig själv. Har fått positiv inställning."


- Linda Olofsson -

MIN TRÄNING kontaktar

DITT INRE VETANDE

"Precis där, mitt i träningen, stannar vi. Landar. Tillåter det som kommer upp - komma...med mjuk blick och varsam uppmärksamhet. Precis d ä r ändras ALLT. Allt kommer för alltid vara annorlunda. Din horisont blir ny …så också min. Du ser saker du inte tidigare sett, det öppnar dina ögon, håren på din kropp reser sig, tårar kommer...du sköljs av djup tacksamhet. Med den energin lever jag alla dagar. Du tog beslutet - jag får vara med i skiftet som en effekt av det beslutet. För mig är detta den högsta nivån av möten. Du ger dig hän till en högre ordning – din ordning. Jag tillåter och ger av hela mitt väsen, min känslighet. Du tillåter din storhet visa sig. Min intuition leda dig - varsamt. Jag älskar det, för att det bjuder in kontakt med din - din intuition som ger  klarhet om vad livet handlar om - för dig. En känsla av samhörighet …våra likheter i gemensamma mänskliga drivkrafter önskemål och behov.


I kontakt med dig är jag på mitt bästa, bjuder in dig att vara på d i t t bästa - utan ansträngning eller kompromissande. Det är en gåva, att vara där - med dig ...och precis som jag 2006 tog emot livsförändrande insikter - önskar jag ge till dig.


En kort stund på jorden där jag för ett ögonblick får hålla din hand, vägleda dig tryggt i upptäckandet av d i g för att sedan släppa den ...se dig gå - nu med lättare steg & klarare blick ... i utforskandet av det du numera kallar - din unika och magiska värld.


Varm inuti bugar jag för din storhet och tackar tyst för förtroendet och dom lärdomar du också gett mig i upptäckandet av dig."


- Therése Figenschou -

GROW YOUR FREEDOM


Följ mig gärna på sociala medier